Gisteren zijn we met de bus weer vertrokken naar KL. Toen we net op de boot stapten werd Pat gestoken door één of ander insect en had daar behoorlijk last van.. Vervelend en toch ook wel een beetje spannend... Gelukkig is 't allemaal goed en kreeg ie geen allergische reactie! Acht uur in de bus gezeten en veilig aangekomen in KL. Gek om hier weer te zijn, het is inmiddels 'bekend terrein'.. Lekker even gegeten en wat geshopt..
Vandaag is de laatste dag dan echt aangebroken en we zijn er allebei klaar voor. Een dubbel gevoel; aan de ene kant heerlijk om weer terug te gaan naar ons paleisje en ons kleine vriendje, aan de andere kant maf dat deze ultieme weken met z'n tweetjes zo voorbij zijn gevlogen! We kunnen tot 19uur onze kamer gebruiken, dus voor we vertrekken nog even lekker douchen.. Nu de stad nog even in om wat sneakers en andere ultra-goedkope goedjes te scoren ! Tot snellos!!
PS: We hebben een mail gehad van de reisorganisatie die ons van Taman Negara naar Perhentian Island heeft gebracht en... onze chauffeur is niet meer werkzaam bij hen... Zo zonde voor 'm... Gnagna!
Clau
11 aug. 2011, 07:17
Jeemig... Alweer voorbij deze superreis... Maar wat hebben jullie genoten, zo te lezen!! Nog heerlijk ff shoppen en dan is t tijd voor: regen, harde wind, reuze naaktslakken, grote en kleine slakken, blauwalg in de meertjes en chagrijnige locals!!! Komt dat zien!!!
Lieverd, een heel goede vlucht en tot snel horens en ziens!!!!
Dikke kus!!!
Tineke Swinkels
11 aug. 2011, 07:23
Lieve Jolien en Patrick,
wat een belevenissen in het verre M, leverde weer mooie anekdotes op. We hebben genoten, en zijn straks natuurlijk benieuwd naar de foto's. Voor nu goede reis, bereid je voor op een herfstachtig Nederland en neem het zonnetje maar mee.
Tot gauw, Tineke