patrickenjolien.reismee.nl

Paradise!

Vanmorgen na dé druppel onze 'Resort' kamer  ingeruild voor ons vertrouwde hostelkamertje! Lekker schoon, fris luchtje, goed eten en super dicht bij de zee.. We lopen werkelijk in het paradijs hier! Het eiland is volledig gevuld met Bush-Bush, de stranden zijn enkel met watertaxi's te bereiken... Er is geen weg,  geen asfalt, geen auto; alleen de stranden met daaraan grenzend hutjes waarin gekookt wordt.. Ultiem primitief! Vandaag de hele dag gesnorkeld en zóveel pracht gezien; koraal, een groot scala aan tropische vissen, een haai (!!! Niet overdreven zéker een meter!!!), catfish en een enorm oesterachtige schelpdier... We komen ogen te kort, maar gelukkig geen tijd... We hebben nog dágen te gaan! ;-)

W en F

He liefies,
Wat een geweldige trip hebben jullie gemaakt daar in de bush bush! We kunnen niet wachten om al die mooie foto's te bekijken. Nu nog even heel erg genieten van jullie laatste weekje! Dikke kus van ons en knuffel van Guus en Noa!!!

Monique

Wauw klinkt super allemaal, lekker genieten! tipje voor Perhentian: Hostel D'lagoon zit op Perhentian Kecil echt prachtig, niet zo druk en relaxed sfeertje.

Have lots of fun!
grtz
Monique

bertus en lidy

Dag lieverds prachtige avonturen beleven jullie.
nog een aantal dagen genieten,we missen jullie.
een hele dikke kus van ons.