patrickenjolien.reismee.nl

Cameron Highlands - Taman Negara

Vanmorgen zijn we na ons ontbijt opgehaald voor de bustocht naar natuurpark 'Taman Negara'. Tot Kuala Tembling konden we in de bus blijven zitten, daar moesten we overstappen op een 'longboat' die ons in 2,5 uur over de rivier naar het hart van het park bracht... Wat een reis, wat een pracht; adembenemend om in een bootje door de jungle te varen! Aan de oevers zagen we apen slingeren, otters, een enorme varaan en kuddes waterbuffels... Zo bijzonder en surrealistisch.. We hebben het er meerdere keren over gehad dat we eigenlijk het gevoel hadden dat er naar Discovery Channel zaten te kijken! ;-) Aangekomen in het dorpje waar we overnachten eerst even wat gedronken en bijgekomen in ons chalet! Ons eigen huisje in de jungle, wat een luxe! Na het avondeten een nachttripje het oerwoud in gemaakt. Grote spinnen, vuurvliegjes, sprinkhanen, duizendpoten, termieten, Bambi hertjes en schorpioenen gezien.. Maar bovenal was het geluid het prachtigst!  Nu nog een drankje op het balkon en dan lekker koesen!