patrickenjolien.reismee.nl

Reisdag

Donderdag 28 juli 2011 Vanmorgen de wekker gezet om de taxi te halen naar het busstation. Sam had voor ons een taxi geregeld die om 8.45 uur klaar zou staan. Ons ontbijttentje was jammer genoeg nog niet open om 8.00 uur dus toen bleek dat de taxi om 8.30 uur al present was, zijn we maar ingestapt om nog iets te eten op het station. Bustickets geregeld en klaar voor de reis van zo'n 5,5 uur. Om 16.00 uur liggen we op onze rug in de zon!  Om 13.30 uur blijken we nog maar in KL te zijn (heenweg zo'n 2 uur) en dus vervliegt onze hoop op nog een paar uurtjes zon op het strand van Pulau Pangkor. Niemand kan ons vertellen hoe laat we in Lumut aankomen waar we de boot naar P. Pangkor moeten nemen. Gelukkig  werkt de AC goed, hebben we bergen beenruimte, genoeg koekjes en drinken dus ons kan niks gebeuren!! Lekker boekje lezen, muziekje luisteren; we hebben vakantie!!  Ok, het is nu 17.00 uur en we vertrekken vanuit Ipoh naar Lumut. Onze vorige chauffeur raakte nogal geïrriteerd door onze vragen over het verloop van de reis.. Hem durfden we dus niet zo goed meer te vragen.. Gelukkig hebben we hernieuwd geduld gevonden in onze nieuwe chauffeur.. Vanuit hier is het 'nog maar' twee uurtjes! Volgens hem halen we echt de laatste boot om 20.00 uur naar het eiland nog wel.. Ons vertrouwen is ietwat beschadigd maar goed, let's get on the road again!!  Een uur en 20 minuten later zijn we in Lumut. Nu moeten we G@?!%^%!! wachten op de boot van 19.00 uur! Haha! Wil iedereen die een idee heeft hoe we de 'Maleise tijd' moeten interpreteren even een berichtje achterlaten?! Wij zijn 't spoor bijster!  Om 20.00 uur ingecheckt bij ons 'hostel', wat een riant resort blijkt te zijn! Direct aan het strand! Heerlijk gegeten bij de zee met kaarslicht en nu liggen we ons zachtje vierkantje; 2 bij 2! Morgen wacht er een ontbijtbuffet, een marktje en het strand op ons! Nu lekker dromen... Of nee, we zijn wakker!! ;-)  Trusten!

Giny

Gelukkig toch op tijd aangekomen.
Goeie gedachte van jullie, het is vakantie... En zie maar waar het schip strandt.
Veel plezier met jullie heerlijk ontbijtje straks :-)
Lekker decadent hoor, een resort ;-)
Xx

Fabia

Wat heeeeerlijk.. Zo een lange reis, vol onzekerheden en tassen vol lekkers, om uiteindelijk in een vierkant gespreid bedje aan het strand terecht te komen... Zucht...
GENIET!!! Het klinkt fijn!! Blij voor jullie!
Hier een nee gezinswagen aangeschaft!! Ook blij!

Dikke xxxxx

MJ

Manjana, manjana?

Annemarie W.

graag hoor ik welk hostel/hotelletje jullie genomen hebben. klinkt allemaal goed!

geniet ervan!

bertus en lidy

Zo liggen jullie al lekker op jullie bounty eiland te genieten .Blits hoor!
Het tijdsverschil Nederland-Maleisie is +7 uur.
Ook de groetjes uit Portugal, ook vanuit daar allemaal goede berichten.Zo lieverds lekker genieten en dikke kus van ons.

Traveling Dudes

@Giny Heerlijk! Vonden dat we wel een resort hadden verdiend voor een dagje! ;-) Prachtige foto's van 't huis! Komt vast goed! Jullie al klaar voor de reis?
@Fabia Genieten enorm! Jullie weer on the road met het hele gezin! Lekker toeren! Mooi! Benieuwd!
@Annemarie Help me even herinneren als ik het vergeet, heb goeie tips! Nog plannen deze zomer?
@MJ definatly Manjana!!! Maar ook weer niet! Perfect mix!;-)
@Bertus & Lidy Fijn dat alles goed is daar! we vermaken
ons opperbest!! Kus!

giny

Mooie foto's he! Nu hopen dat er iemand op af komt.
nog niet klaar voor de reis. Wel alle vaccinaties in ons lijf en de malariatabletten zijn binnen.
Komende week verder klaar maken.....